€19.95
Incl. BTW
€16.49
Ex. BTW
Deel

Alarm met bewegingsdetectie

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€19.95
Incl. BTW
€16.49
Ex. BTW

Informatie

SKU:8715342021546

Informatie

SKU:
8715342021546

Garantie

Alarmsysteem voor uw huis of bedrijf: Het Technosmart bewegingsmelder-alarm kan …

Garantie

  • Alarmsysteem voor uw huis of bedrijf: Het Technosmart bewegingsmelder-alarm kan overal binnen en buiten worden geïnstalleerd. Het alarmsysteem beschermt uw huis of kantoor tegen inbrekers. Deze worden gedetecteerd door de bewegingssensor.

  • Hoogwaardige infraroodbewegingsmelder: De infraroodsensor zorgt voor maximale veiligheid in uw huis. Het detecteert bewegingen binnen een bereik van 5 meter bij een dekkingshoek van 110 graden en beschermt u zo tegen inbrekers. De infraroodsensor is gebaseerd op het nieuwste infraroodinbraakalarmsysteem PIR en is daarmee de optimale beveiliging.

  • Alarmsysteem met een 105 dB toon: Als er een ongewenste beweging wordt gedetecteerd, activeert de sensor het 105 dB-alarm. De alarmtoon is hoorbaar op een afstand van 100 meter, waardoor inbrekers worden afgeschrikt en de buren worden gealarmeerd.

Beschrijving

Alarm met bewegingsdetectie Wil jij je huis of kantoor goed beschermen tegen inbrekers of andere ongewenste gasten? Dat kan met dit alarm met PIR (passieve infrarood) bewegingssensor. Zodra er beweging wordt geconstateerd (op een afstand van maximaal 5 meter en in een hoek van 110 graden), gaat het alarm af. Dit luide alarm van 105 dB zal niemand ontgaan. Het schrikt de inbreker af en het alarmeert omstanders. Twee vliegen in één klap. Met de bijgeleverde twee afstandsbedieningen kun je het alarm in- en uitschakelen. Geen ingewikkelde code onthouden dus, maar gewoon een druk op de knop en het alarm staat aan of weer uit. Het alarm wordt geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee je hem ergens aan de muur kunt bevestigen. Zoek de meest geschikte plek op zodat niemand ontglipt aan jouw alarm. Het alarm werkt op batterijen dus het vergt geen ingewikkelde installatie met het aanleggen van stroom. Highlights * Detectieafstand: max. 5 meter * Detectiehoek: 110 graden * Sterkte alarm: 105 dB * Werkt op 4x AA batterij (exclusief)

Klanten bekeken ook