Alarm met bewegingsdetectie

€ 19,95 incl. btw
EAN: 8715342021546

HET.TS.0166.001.XX

Helaas, dit product is momenteel uitverkocht.

Omschrijving

Alarm met bewegingsdetectie

Wil jij je huis of kantoor goed beschermen tegen inbrekers of andere ongewenste gasten? Dat kan met dit alarm met PIR (passieve infrarood) bewegingssensor. Zodra er beweging wordt geconstateerd (op een afstand van maximaal 5 meter en in een hoek van 110 graden), gaat het alarm af. Dit luide alarm van 105 dB zal niemand ontgaan. Het schrikt de inbreker af en het alarmeert omstanders. Twee vliegen in één klap.

Met de bijgeleverde twee afstandsbedieningen kun je het alarm in- en uitschakelen. Geen ingewikkelde code onthouden dus, maar gewoon een druk op de knop en het alarm staat aan of weer uit. Het alarm wordt geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee je hem ergens aan de muur kunt bevestigen. Zoek de meest geschikte plek op zodat niemand ontglipt aan jouw alarm. Het alarm werkt op batterijen dus het vergt geen ingewikkelde installatie met het aanleggen van stroom.

Highlights

  • Detectieafstand: max. 5 meter
  • Detectiehoek: 110 graden
  • Sterkte alarm: 105 dB
  • Werkt op 4x AA batterij (exclusief)
  • EAN: 8715342021546

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies voor een betere winkelervaring. Door deze website te gebruiken stemt u in met ons privacybeleid.