€32.95
Incl. BTW
€27.23
Ex. BTW
Deel

Kleefmat pro - Duopack

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€32.95
Incl. BTW
€27.23
Ex. BTW
Or

Informatie

SKU:8715342020020

Informatie

SKU:
8715342020020

Garantie

Veiligheid door de mobiele telefoonhouder van de auto: Plaats uw mobiele telefoo…

Garantie

  • Veiligheid door de mobiele telefoonhouder van de auto: Plaats uw mobiele telefoon op de antislipmat en schakel uw handsfreeset in. Zo kunt u comfortabel rijden. Dit zorgt voor maximale veiligheid.

  • Eenvoudige navigatie met 2 sets antislipmatten: Bespaar de kosten van een duur navigatiesysteem. Dankzij de zelfklevende mat is het mogelijk om uw mobiele telefoon rechtop te zetten en uw navigatiesysteem optimaal te gebruiken op uw mobiele telefoon.

  • Dashboardhouder voor sleutels, zonnebril en meer: De zwarte anti-slipmat voor het dashboard in de auto biedt niet alleen een mobiele telefoonhouder, maar ook de mogelijkheid om andere voorwerpen, bijvoorbeeld uw sleutels of zonnebril, veilig te plaatsen.

Beschrijving

TECHNOSMART - Auto Kleefmat - Set van 2  Deze zelfklevende matjes van Technosmart plak je zonder gebruik van lijm of andere zaken eenvoudig op je dashboard. Vervolgens kan je er telefoons, sleutels, een make-upspiegeltje etc. op plakken. Ze zijn herbruikbaar, wasbaar en laten geen sporen op het dashboard achter. Deze set van kleefmatjes zullen je enkel plezier brengen, gebruik deze matjes om accessoires aan het dashboard van je auto vast te plakken. De mat kan dus ook gebruikt worden als auto telefoonhouder. Dit matje is gemaakt van kunststof. De mat is herbruikbaar en wasbaar!  Highlights:  - Gemaakt van kunststof - Herbruikbaar - Wasbaar

Klanten bekeken ook