€14.95
Incl. BTW
€12.36
Ex. BTW
Deel

Micro-SD Card Reader

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€14.95
Incl. BTW
€12.36
Ex. BTW

Informatie

SKU:8715342015729

Informatie

SKU:
8715342015729

Garantie

Micro-USB-stick voor mobiele telefoon: Dankzij de USB OTG-functie is het verplaa…

Garantie

  • Micro-USB-stick voor mobiele telefoon: Dankzij de USB OTG-functie is het verplaatsen van foto's en documenten van uw mobiele telefoon naar uw PC kinderspel. U kunt bestanden of foto's overbrengen van uw PC naar uw mobiele telefoon en vice versa met behulp van een adapter. Een gemakkelijk klusje dus!

  • Universele SD-kaartlezer: De micro SD-kaartlezer is compatibel met alle apparaten die zijn uitgerust met een USB- of micro-USB-poort. Het is geschikt voor Android, Windows en MacOS zolang ze een Mirco USB-poort of een standaard USB-poort hebben.

  • USB-stick voor eenvoudige plug and play: met het praktische USB- OTG-massaopslagapparaat kunt u eenvoudig foto's en video's van uw smartphone overzetten naar een ander apparaat of opslaan op uw smartphone. U kunt uw selectie van uw Android-toestel naar de SD-kaart slepen of rechtstreeks naar een PC.

Beschrijving

Micro-SD Card Reader Begint je smartphone of tablet vol te raken? Het overzetten van al je foto's en video's is vaak een vervelend karwei. Bovendien neemt het veel tijd in beslag. Dit kleine, maar handige apparaatje maakt dit proces een stuk eenvoudiger. Je sluit het micro-usb uiteinde aan op je gadget, en vervolgens kun je ervoor kiezen om alles daarvan op je SD-kaartje en/of PC/Laptop te zetten. Erg snel, en reuze eenvoudig! Vergroot het geheugen van je gadget! Deze kleine, maar slimme gadget werkt met iedere Android smartphone of tablet (eigenlijk alle apparaten met de micro-USB aansluiting). Het enige wat je hoeft te doen is een SD- of Micro-SD kaartje in een van beide sleuven te steken. Je kunt nu heel eenvoudig media en andere bestanden overdragen naar je PC of laptop. Vice-versa werkt het natuurlijk ook - data die op je PC staat kan dus ook via de kaartlezer op je telefoon of tablet worden gezet. Het product is direct gebruiksklaar, je hoeft er helemaal niets voor te installeren. Ook is er geen externe stroomvoorziening vereist. Highlights * Plug and play- verbind dit apparaat met de Micro USB poort van uw smartphone of tablet * Plug and play- verbind dit apparaat met de USB poort van uw computer of notebook * Voor lees en schrijfbewerkingen uit van en naar de gadget * Ondersteuning van SDHC * Geen aparte stroomvoorziening nodig * USB OTG (On To Go - apparaat voor massa-opslag) * Geschikt voor Android, Windows & Mac OS

Klanten bekeken ook