€34.95
Incl. BTW
€28.88
Ex. BTW
Deel

Schrijftablet 8,5 inch

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€34.95
Incl. BTW
€28.88
Ex. BTW
Or

Informatie

SKU:8719831794690

Informatie

SKU:
8719831794690

Garantie

Grafische tablet multifunctioneel: Dit elektronische apparaat is ideaal voor het…

Garantie

  • Grafische tablet multifunctioneel: Dit elektronische apparaat is ideaal voor het schrijven. Het is ideaal voor kinderen om te krabbelen, te schilderen en te schrijven, maar kan ook optimaal worden gebruikt voor het werk, voor het schrijven van aantekeningen, schetsen en nog veel meer.

  • Drukgevoelige LCD Tablet: Voor een perfecte toepassing is de schrijftablet gemaakt van robuuste kunststof en voorzien van een drukgevoelig display. Zo kunt u net als op papier schrijven, tekenen of schetsen op het scherm, waardoor u een echt papiergevoel ervaart.

  • 8,5 inch LCD-tablet met stylus pen: Het schrijftablet wordt geleverd met een stylus pen voor direct gebruik, zodat u kunt schrijven, tekenen en schetsen. De stylus heeft een slanke schrijfpunt voor een mooi en nauwkeurig resultaat.

Beschrijving

Technosmart Schrijftablet 8,5 inch Wil je geen gedoe meer met losliggende papiertjes, of dat je juist een nieuw kladblokje moet kopen? Heb je een moderne variant nodig van je geheugensteuntje? Of wil je kindje graag kunnen tekenen maar wil jij niet dat alles daarna rond blijft slingeren? Dan is deze Technosmart Writing Tablet perfect voor jou. Dankzij zijn stevige ontwerp en klassieke design kan je de losliggende pennen en papieren vaarwel zeggen en je zoon of dochter eindeloos zijn teken skills laten oefenen! De tablet werkt op een reeds meegeleverde, vervangbare batterij (CR2016 3V lithium) Technische details: * 8.5” LCD-scherm * CR2016 3V lithium batterij * Afmetingen 14,6 x 22,6 x 0,6cm * Gewicht 110 gram * Zwart van kleur, plastic

Klanten bekeken ook