€19.95
Incl. BTW
€16.49
Ex. BTW
Deel

Smartphone neksteun Technosmart

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€19.95
Incl. BTW
€16.49
Ex. BTW
Or

Informatie

SKU:8719831795505

Informatie

SKU:
8719831795505

Garantie

Praktische halshouder voor mobiele telefoons en smartphones: De halshouder voor …

Garantie

  • Praktische halshouder voor mobiele telefoons en smartphones: De halshouder voor smartphones kan universeel worden gebruikt, omdat alle apparaten met afmetingen van 4,3 tot 6,5 inch in de houder kunnen worden geplaatst. Dit maakt het veel gemakkelijker om video's of series comfortabel en ergonomisch te bekijken op de weg of thuis.

  • Mobiele telefoonhouder voor onderweg: Niet alleen thuis in bed of op de bank, de zwanenhalshouder kan gebruikt worden, maar vooral op lange trein- of busreizen. Je hebt je handen niet eens nodig om je favoriete films en series te bekijken. Zo kunt u zich vrijelijk in de trein bewegen of thuis huishoudelijke activiteiten doen.

  • Verstelbare halshouder: De vaste stangen waaruit de houder voor mobiele telefoons bestaat, zijn flexibel en kunnen daarom optimaal worden aangepast aan de juiste hoogte en lengte. De hoek kan dus perfect worden aangepast en de houder kan ook 360° worden gedraaid.

Beschrijving

Technosmart Smartphone neksteun Bespaar jezelf de moeite van het vasthouden van je smartphone als je lekker ontspannen films wil kijken, onderweg google maps gebruikt of rustig de online krant wil lezen. De houder is geschikt voor telefoons of tablets van 4.3 tot 6.5 inch. 360 graden draaibaar en met een instelbare hoek. De houder kan in elke vorm gevouwen worden, zodat deze op optimale afstand van je gezicht is. De houder is 58CM lang. Met slechts 200 gram is deze zeer licht en dus ideaal voor langer gebruik.

Klanten bekeken ook