€39.95
Incl. BTW
€33.02
Ex. BTW
Deel

USB aansteker

(No reviews yet) Schrijf een beoordeling
Toevoegen aan winkelwagen

Opties

€39.95
Incl. BTW
€33.02
Ex. BTW

Informatie

SKU:8715342023557

Informatie

SKU:
8715342023557

Garantie

Stijlvolle aansteker in matzwart: De elektrische aansteker heeft een slank, plat…

Garantie

  • Stijlvolle aansteker in matzwart: De elektrische aansteker heeft een slank, plat ontwerp, wat hem erg handig maakt en past in elke zak of sigarettendoos. Daarnaast is het ook zeer stijlvol door de zwarte matte afwerking.

  • Winddichte sigarettenaansteker: De USB-aansteker voor sigaretten werkt ook perfect in weer en wind, dankzij de kleine gloeiende spiraal in de aansteker. Deze wordt door de behuizing beschermd tegen de wind en je kunt de sigaretten gemakkelijk door het gat steken. Dus het is perfect voor op de weg en buiten.

  • Milieuvriendelijke aansteker zonder gas: De aansteker werkt volledig elektronisch. Met een druk op de knop warmt een spiraalvormige lamp direct op en schakelt na 15 seconden automatisch uit. Geen vlam, dus geen gas of benzine nodig.

Beschrijving

Electronische aansteker met USB-aansluiting Altijd, overal en veilig je sigaretten of een sigaar aan kunnen steken? Dat kan met deze electronische, oplaadbare aansteker van Technosmart. Je opent de aansteker, houd de sigaret tegen de gloeidraad en klaar is Kees. Als extra veiligheidsmaatregel gaat de gloeidraad na ongeveer 15 seconden automatisch uit. Is de aansteker leeg? Dan kan je deze in 1 tot 2 uur tijd weer opladen. Highlights * Kleur: zwart * Veilig en makkelijk je rookwaar aansteken * Geen gas/benzine meer nodig * Batterij-indicatie * Eenvoudig oplaadbaar middels usb-aansluiting * Nederlandse, Engelse, Duitse en Franse handleiding * EAN: 8715342023557

Klanten bekeken ook